Sales & Marketing Analyziz

Vele startups, ZZP-ers en kleine ondernemingen hebben geen Sales & Marketing Plan hebben en gebrek aan Sales ervaring. Zonder plan geen richting, zonder plan geen focus. Een praktisch Sales & Marketing Plan is de basis voor succes van uw onderneming. Zonder een duidelijke propositie, verdienmodel en sales tools, is het schieten met hagel.

BIZNIZcoach kan u helpen met de Sales & Marketing Analyziz!

Het resultaat van de Sales & Marketing Analyziz is een gedegen en praktisch Sales & Marketing Plan. Geen dik boekwerk, geen eenmalige aktie, maar een levend document. BIZNIZcoach helpt de ondernemer, door gezamenlijk een maatwerk Sales & Marketing Plan op te stellen, op basis van coaching en advies. Een gericht kompas zal positief effect hebben op de business, met meer resultaat.

Het sales & marketing plan bevat onder andere een duidelijke sales strategie, USP’s, SWOT-analyse, elevator pitch en telefoonscript.  Het sales & marketing plan zal de ondernemer helpen om zijn producten/diensten beter en sneller te verkopen, wat resulteert in groei van zijn/haar onderneming.

 Sales & Marketing Analyziz

LITE  € 995  ex btw 

PLUS  € 1.995  ex btw 

 

 

De keuze voor LITE en PLUS is afhankelijk van de complexiteit van de onderneming.

De Sales & Marketing Analyziz bestaat uit persoonlijke sessies en opvolging door telefonische sessies.

OPTIE Sales Masterclass

De praktische sales training Sales Masterclass is een mogelijke aanvulling. Het opgemaakte sales & marketing plan is de basis, de content en de variabelen voor de training. De training biedt de (startende) ondernemer meer ‘body’.