Improve your Sales

De sales training Sales Masterclass is voor verkopers / account managers in het veld. Een 1-daagse Masterclass met real life cases van uw organisatie voor toetsing en opdrachten.

Verkopers en account managers dienen getraind te worden. Een voetbalteam zonder training zal nooit kampioen worden. Er zijn diverse trainingen, opleidingen en cursussen beschikbaar, generiek en specifiek op een aspect toegespitst, zoals telefonisch verkopen, onderhandelen of afsluiten.

De Sales Masterclass van BIZNIZcoach is gebaseerd op de BESTE & praktische aspecten van diverse genoten trainingen, opleidingen en cursussen. Het is géén (gedrags)training met kunstjes & trucjes, maar openbaart inzichten in professionele, succesvolle sales en sales DNA:  Wat maakt een verkoper succesvol ? Waarin onderscheiden zich succesvolle verkopers ?

Hieronder een greep van de genoten trainingen en cursussen:

– Target Account SellingSALES training
– Power Base Selling
– Consultative Selling
– Strategisch Account Management
– Large Account Planning
– Sales & Account Management (Erasmus post doctoraal)
– SPIN-methode

– Challenger Sales

– Sandler Foundation & Mastery
– effectief presenteren (Verbaal Meesterschap)
– mental training/coaching

De  Sales Masterclass in combinatie met Personal Improvement  programma is UNIEK en biedt grote mate van zelfontwikkeling, door inzichten in kritische succes factoren van sales én inzicht in gedrag & karakter. Een onderscheidende en effectieve training voor VERBETERING!

Voor indviduele coaching van verkopers / account manager is salescoaching mogelijk. Op de pagina Salescoach vindt u meer informatie.

De Sales Masterclass  is:

onderdeel van de BIZNIZ Analyziz;

– optioneel bij de Sales & Marketing Analyziz;

– afzonderlijk verkrijgbaar;

– ook als workshop en college verkrijgbaar.

De prijs van de Sales Masterclass is afhankelijk van aantal deelnemers en gewenste ontwikkelgebieden.

Hier vindt u  reacties van de deelnemers van de Sales Masterclass (training, workshop, college).