Referenties

Sales & Marketing Analyziz

Gecoached worden door Martijn is voor mij een heel prettige ervaring geweest.

Met zijn jarenlange ervaring leidt Martijn je naar een hoger en beter bizniz plan. Door kritische vragen te stellen en een goed doordacht en op de praktijk gericht Sales & Marketing Analyziz.

Hij maakt je bewust van de verbeterpunten in je eigen aanpak, komt met ideeën voor verbetering, weet door te dringen tot de kern en  zet je diensten helder en gefocussed neer. De elevator pitch is daar een mooi voorbeeld van.

De sessies zijn intensief, zeer effectief maar ook gezellig.

Martijn is in zijn sales attitude bovendien een voorbeeld voor iedere ondernemer. Hij laat niet los wat van zijn hand begon, komt afspraken na en levert kwaliteit. 

Ik beveel hem dan ook van harte bij iedere ondernemer aan die zijn bizniz op een pragmatische en snelle manier wil verbeteren.

 

Ellis Peekstok, CEO

MakeMoreSense adviseert in de essentie van een gezond binnenklimaat en verkoopt draadloze sensornetwerken voor inzicht in het binnenklimaat van gebouwen. Een beter binnenklimaat resulteert in verbeterde prestaties, lager ziekteverzuim en besparing energiekosten.


BIZNIZ Analyziz

De BIZNIZ Analyziz heeft gezorgd dat na hectische tijden, het vizier weer duidelijk op scherp heeft gezet en de neuzen weer dezelfde kant in stonden. Een duidelijke scherpere strategie, die nu gedragen wordt door iedereen. De front office is getraind door inzichten te geven in de Key Succes Factoren van Sales en deze te borgen in de organisatie.

John van den Heuvel, directeur

JH Business Promotions adviseert in de communicatie van image & identity en veiligheid medewerkers en verkoopt bedrijfskleding, sportkleding, promotiekleding en promotieartikelen en vlaggen.

Sales Masterclass & Personal Improvement

Waardering in steekwoorden door Sales Manager en 3 UK sales executives:

unieke combinatie Sales en Mental training,   Kracht & afleiding sessie zeer waardevol,   What / How / Why sessie is onderscheidend,   interactie,   meer coaching dan training,   sales & team effort,   levendig en energiek.

Gerald van Leest, Sales Manager & Partner

Informanagement levert informatie aan accountancy kantoren ten behoeve van hun klanten, via eigen contentplatform. Klanten kunnen maatwerk multi mediale informatie aan klanten sturen, zonder enige regie en of inspanning.

Acquisitie sessie: What / How / Why  &  Plan

Aangezien ik steeds weer tegen hetzelfde probleem aan liep, “Koude acquisitie”, werd het toch eens hoog tijd om te gaan praten met een expert in sales en acquisitie. Martijn kende ik al van een netwerkbijeenkomst en we hebben samen gewerkt voor de heropening van de SilverDome. Het was voor mij dan ook een logische stap om eens met hem rond de tafel te zitten. Martijn heeft me stap voor stap duidelijk gemaakt waar ik moet beginnen, welke tools ik moet gebruiken maar vooral “hoe” ik moet beginnen. Wat zijn mijn krachten en wat is daarvan mijn toegevoegde waarde voor mijn potentiele klanten. Na een middag brainstormen met Martijn en alles op papier te hebben gezet was er een hoop duidelijker voor mij en is de drempel voor het uitvoeren van koude acquisitie niet meer zo hoog als eerst. Een aanrader dus!

Anuschka Fung Loy, eigenaar

Your Style Events verzorgt kennis, tijd en een onvergetelijk evenement! Van planning tot uitvoering, van inkoop tot budgetbewaking, van brainstrom tot creatie.

logo IGluu

workshop Sales Masterclass

kernwoorden feedback: Energiek, interactief, goede toon, leerzaam, praktisch, wervelende show, perspectief, inspirerend, “een dikke veer”, nuttige tips & tricks, waardevol

ZZP-ers (leden IGluu & extern)

Sales Masterclass

YES!Delft

college Sales Masterclass

keywords feedback: High value, unique, practical, useful, insightful, interactive, eye opener, energy, passion for Sales, Sales expert, enthusiastic, enjoyable & fun

students entrepeneurship course “Writing a Business Plan”

logo HOPE

workshop Sales Masterclass

keywords feedback: wonderful, thouroughly enjoyed it, practical, sales expert(ise), sales value, helpful, no tricks but tips, eye opener

participants HOPE entrepeneurial program Get Started

workshop Sales

Kernwoorden feedback: één van de betere workshops, leerzaam, basics & essence of sales, Jip & Janneke-taal, simpel, duidelijk, sprekend, goede handvatten, praktisch & realistisch, complimenten, doortastend, energiek, fris, sales expert, motiverend, inzichten, erg nuttig, direct toepasbaar

leden StartMeUp (EZ/ZZP-ers)

workshop Sales

Kernwoorden feedback: zeer leerzaam, interactief, inspirerend, praktische sales inzichten, energiek, gaaf, simpel, motiverend, mooie bijdrage, handvkatten succes, duidelijk, sales expert, humor

leden/ondernemers CJB Midden-Holland

recommendations LinkedIn

https://nl.linkedin.com/in/mplclaassen