UNIEKE Sales training: inzicht in TOP sales & gedrag

By on jan 21, 2015 in news | 0 comments

Inzichten geven is het nieuwe trainen

Het klassiek trainen van trucjes en daardoor verandering van gedrag ‘forceren’ is eigenlijk kansloos. De transfer (= rendement) van het klassieke trainen is zeer laag. Binnen 3 maanden vervallen de deelnemers veelal weer terug in hun oude gedrag.

“Mensen willen en kunnen wel veranderen,

maar willen niet veranderd worden

Het geven van inzichten maakt dat deelnemers zich zelf gaan ontwikkelen. Inzichten bieden de deelnemers namelijk kennis waar ze iets mee kunnen doen, wat resulteert in veranderingen van binnenuit, vanuit zichzelf. Dat betekent dat de verandering constructief en blijvend is. Een hoog rendement!

Deze unieke sales training is een combinatie van de Sales Masterclass  &  Personal Improvement van BIZNIZcoach.

De Sales Masterclass geeft inzichten in de Kritische Succes Factoren van Sales. Wat zijn de kenmerken van succesvolle verkopers? Wat onderscheidt succesvolle verkopers van de gemiddelde verkoper? Waarom verkopen zij meer? De Sales Masterclass is gebaseerd op de beste en praktische aspecten van diverse sales trainingen en de analyse van vele succesvolle verkopers.

De Personal Improvement geeft inzichten in het gedrag & karakter van de deelnemers. Dit programma is een mentale training. Waarom doe je iets wel of  juist niet? Wat is de oorzaak dat je in bepaalde situaties minder sterk bent? Welke (belemmerende) overtuigingen zitten in de weg?

De beide inzichten bieden potentiële verbeteringen, die de deelnemers zelf aanpakken en toepassen, waardoor verandering verankerd wordt.

Deze combi training bestaat uit 2 sessies (training & follow up) van 2 dagen.

Investeer in uw sales, de levensader van uw onderneming, met een hoog rendement!

Wij komen graag de mogelijkheden bespreken. Neem contact met ons op en we plannen een afspraak.

terug naar homepage

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *